luni, 28 septembrie 2009

Ultimatum: Broasca si Scorpionul

Unul din bancurile destul de des citate in ultima vreme este cel cu broasca si scorpionul. Cei doi protagonisti au de trecut o apa f adanca. Pt Scorpion in special este vital sa ajunga pe malul celalalt, unde are afaceri f importante de rezolvat. Dar broasca nu e deloc incantata la ideea de a duce in spate, inot, o asemenea faptura periculoasa, letala chiar. Dupa indelungi parlamentari ajung la o intelegere si broasca insista: "Scorpionule, te stiu cam agresiv si violent, nu cumva sa-ti vina ideea sa ma intepi in timpul traversarii". Scorpionul ii da toate asigurarile ca sub nici oforma nu se va intampla asa ceva.

Pornesc cei doi la drum. Broasca inoata cat poate ea de repede, scorpionul sta linistit pe spatele ei dar pe la jumatatea apei, unde era adancimea mai mare, scorpionul isi ridica coada (nu strambati din nas, asa trebuie, sa fie cacofonie) si o inteapa pe broasca slobozindu-si intransa tot veninulde care e capabil. Cu ultima suflare broasca protesteaza:"De ce m-ai intepat? Doar mi-ai promis". Scorpionul raspunde: "Nu m-am putut abtine".

Revin la titlu. Ultimatul dat pesedeilor mi-a amintit ce a prezis Urania (Simona Varzaru) la pragul dintre ani despre situatia Romaniei in 2009 si chiar 2010. Ea a spus ca indiferent ce masuri va lua acest guvern nu va fi in stare sa scoata tara din criza pt ca acest lucru nu este ingaduit de configuratia astrala nici chiar in 2010. Sigur, era criza globala si asemenea previziuniaveau atunci toate sansele sa se indeplineasca. Dar ea a mai prezis ceva si anume ca harta cerului se va modifica (a zis ceva de aspectele facute de planetele grele intre ele si cu celelalte planete, dar n-am retinut exact ce si cum) in ultimultrimestru al anului incat in Romania se va petrece o mare schimbare.

Ca sa raman tot la ultimatum o sa incerc sa fac un mic exercitiu de logica bazat pe unele declaratii auzite zilele astea.

1. DanNica (pe care eu personal nu-l pot suferi pt ca mi se pare fanfaron si arogant) declara ca nu mai exista autocare libere pt 22 noiembrie si 6 decembrie.
2. Emil Boc (n-am sa fac obisnuitele glume despre boc si poc ci am sa spun ca o mai perfecta girueta a Palatului Cotroceni era greu de gasit) declara ca nu se confirma ca nu mai exista autocare libere, dimpotriva , patronii audeclarat ca au la dispozitie oricate autocare se doresc.
3. Concluzia, nu pretind ca cea mai corecta : nu exista autocare de culoarea rosie la datele susamintite, toate vor fi portocalii.

In legatura cu articolul "Se reface Feseneaua" am sa completez ca da, s-a refacut mareata coalitie, dar s-a reluat exact de la momentul divortului.

Si ca sa fac legatura si cu previziunile astrale: harta cerului la nasterea mult iubitului nostru conducator de partid si de stat arata ca acesta s-a nascut sub semnul Scorpionului

Niciun comentariu: