vineri, 11 septembrie 2009

I'm a genius or near one

Dupa ce azi noapte, chioara de somn, m-a mancat undeva sa apas pe un boton sa verific daca mai am inteligenta in cap (si n-o aveam, dovada ca m-a costat trei euro sms-ul care trebuia sa-mi trimita un cod care sa-mi zica exact la cate intrebari am dat chix, iar sms-ul de raspuns n-are de gand sa vina) am gasit azi pe Gugal un test freeeeee de IQ la care as fi avut dezavantajul altei limbi decat cea materna.


Iata rezultatul:


Number of correct answers: 10/10

Your level: Very superior intelligence. Are you a possible genius or near genius? 1% of people who passed the test got this score.


Asa ca dragilor de la http://www.iq-test.ro/, restituiti banii!


OK, oi fi eu genius dar voi sunteti mai tari! Sa va luati ce stiu eu de banii mei!


De ce am facut testul? Din patriotism:

De ce să faci chiar testul acesta IQ?

A fost alcătuit de lideri în domeniul inteligenţei.
Datorită numărului mare de persoane testate, evaluarea lui este mai exactă.
Include statistici prelucrate concentrate pe ţările europene.
Vei primi informaţii privind inteligenţa ta ín comparaţie cu a celorlalţi.
Îţi vei sprijini statul într-o întrecere ca să numim cea mai isteaţă ţară din EuropaBun, admit ca n-am raspuns corect la toate intrebarile (la una sigur am gresit, mi-am dat seama imediat ce am apasat next, la unele mi se inchideau ochii de somn si nu stiu sigur pe ce buton am apasat) si pesemne fac tara de ras, dar credeti ca trei euro amenda ma fac mai desteapta?


Testat azi în România:
385 persoane
Nr. de persoane deja testate: 757.302Waw, sunt mai proasta decat 737.302 persoane sau 385 din Romania. Asta chiar ca doare!

UPDATE

Ei,nusuntchiar asa de proasta. Am avut inspiratia sa copiez ID testului si sa reclam lafirma.Dupa lupte seculare care au durat pana azi, 18 septembrie, am primit rezultatul prin email:

Hello,

the result of your test is:122

With regards

Petra Uhrová

Helpdesk assistant
IQ-Test.eu

2 comentarii:

Florin Puscas spunea...

Eu am raspuns gresit la o intrebare. Poate am creierul un pic atrofiat de la prea multa odihna. :-P
Oricum, imi pare rau pentru tzeapa de 3 euro. :-)

Viorica spunea...

Cu putina perseverenta poti ajunge si tu geniu ca mine :-))

Oricum, imi pare rau pentru tzeapa de 3 euro. :-)

Nu s-ar zice, dupa gura cea zambareata.
Am reclamat si mi-a raspuns cineva in engleza ca nu stie limbajul si sa reformulez in engleza, ceea ce am si facut. Nu mi-a mai raspuns dar pun asta pe seama weekendului.

Sa stii ca nu sunt chiar asa de geniu pt ca am facut alt test, la HighIQ, un fel de club pt destepti, si am fost respinsa pt ca am obtinut 114 puncte si minimul pt admitere e 124.
Partea draguta cu testele astea e ca unele situri te lasa sa le repeti, asa s-a facut ca la unul din ele am obtinut scorul de 133 si cineva m-a sponsorizat sa obtin un raport stufos pt care ar fi trebuit sa platesc o suma consistenta.