duminică, 20 septembrie 2009

Casa de piatra!

Mirele si mireasa au avut insigne in piept.

Mirele ar putea sa cante "Am cunoscut-o de pe internet" cu o diferenta: Mireasa stie multe, doar e colega de bloggerit cu el!
In invitatia primita (pe email, cum altfel :)) scria: tinuta obligatorie in blugi. Si in blugi a fost pt majotitatea invitatilor. Ba chiar Mireasa a avut bascheti in picioare si rucsacel in spate, cum ii sta bine unei mirese din epoca internautica.
Am mers la Starea Civila impreuna cu Lialia si ne-am bucurat tare mult ca am avut ocazia sa mai povestim de una, de alta si mai ales despre campania Oameni Darnici. Din pacate eu am daruit deja cam tot ce se putea cu diverse ocazii (dar ii admir mult pe Lia si pe cei care raspund la apelurile ei pt tot ce fac) : haine la Alianta Civica si Crucea Rosie cu prilejul unora din multele inundatii care au lovit tara noastra, carti la Podul de Flori de la Albizta si la Liga Studentilor, plus la copiii colegelor si ai rudelor. Jucariile ramase nu au "aspect comercial", deci nu ma mai implic in campania Liei, oricat mi-ar placea.
Ceremonia a fost incarcata de emotie din partea mirilor si de bucuria participarii din partea martorilor si a invitatilor, unii dintre ei (inclusiv mirii) devirtualizandu-se cu ocazia asta. Sampania a fost buna iar localul a avut o atmosfera intima (cam prea intima as indrazni sa spun, pt ca nu a prea permis comunicarea intre invitatii care s-au vazut acolo pt prima oara). Noi, eu si Lia, am stat intr-un semisepareu si am palavragit despre cate in luna si in stele pana cand familia ei, ramasa la cules de vie, a sunat-o sa-i ceara ajutorul, astfel incat, spre parerea noastra de rau, n-am stat pana la sfarsitul petrecerii.
Le urez mirilor buna intelegere, prosperitate si multe bucurii, ca si succes in afaceri si inspiratie pt bloguri.

4 comentarii:

Cristina spunea...

Multumim mult pentru ca ati venit, tu si cu Lia, pentru postarea de fata si poznele mijtoace ;), si nu in ultimul rand, pentru urari :). Si bine-nteles, ma bucur ca v-am cunoscut pe amandoua si sper sa ne mai vedem cat de curand. Pana atunci, CHIPITAP! :P

Viorica spunea...

Atat bucuria cat si speranta sunt reciproce.

Ioan Castil Valeda spunea...

Chipitap ! :D

Viorica spunea...

Av corz :D