miercuri, 15 iulie 2009

Un raspuns nesteptat

Se vede treaba ca mi s-a dus buhul in tot webul ca sunt o fiinta altruista, gata sa sara in ajutorul oricarei persoane aflate in mare nevoie, pt ca mesajul urmator a scapat ochiului vigilent al lui Google Spam (care insa are grija sa trimita acolo mesajele de la jollygoodjoke, desi de cinci ori pe saptamana, cand primesc aceste mesaje, eu le trec in inbox apasand butonul nonspam) si a venit ca un fel de raspuns la intrebarea "cine are nevoie de 850 000$?" cu o oferta, n-am inteles f bine daca inzecita sau dimpotriva, mult mai redusa ca valoare, important e ca ma respecta (in calitate de cetatean al unei tari membre NATO, presupun):

Good day and compliments, I am SGT. Vaja U. Mailier, a Georgian Soldier, serving in the Infantry battalion, Iraq. I am desperately in need of your assistance to evacuate the sum of $8.750,000:00 to any safe country, as far as I can be assured that it will be safe in your care until I complete my service here.

Respectfully,
SGT. Vaja U. Mailier

2 comentarii:

to-morrow spunea...

E o suma prea mare, sunt prea multi bani de gospodarit, nu ma tenteaza :)

Viorica spunea...

Felicitari daca ti-ai dat seama despre ce sumae vorba:D (in engleza miile si milioanele, daca nu ma insel,sunt separate prin virgule, punctele se pun la zecimale, mereu mi s-a parut cam aiurea chestia asta dar cum ei cantaresc in oz=uncii si pounds si masoara distantele in inch, yards si mile, pana si englezii au trecut la sistemul metric....)