vineri, 3 iulie 2009

Scaun cu lipici

Cum se chema oare lipiciul acela minune care lipea doua bucati de coada de lopata (atentie, de lopata, nu de topor!)? Poxipol? Precis cu el si-a uns ministreasa nevasta de primar elegantul ei fund cand a luat loc pe scaunul care i-a dat prilejul sa-si arate intreaga limita a incapacitatii sale (asta ca sa folosim prezumtia de nevinovatie ca nu si-a murdarit personal augustele manute cu niste fleacuri de sute de mii de euroi deturnati din buzunarul nostru amarat de contribuabili pt a fi pusi la dispozitia campaniei electorale a fetei lu 'tata --apuse sunt zilele cand loaza neamului recunostea ca acesta e singurul ei merit, ca e fata lu'tata), dupa cum prea bine ne spune legea lui Murphy.

Cum am mai remarcat e halucinant zidul de solidaritate facut de pedelei in jurul fiintei care se incurca din ce in ce mai tare in minciuni. O solidaritate a nesimtirii si a grobianismului, de care de curand da dovada din plin inca proaspatul membru PDL Cristian Boureanu, sarit din banrca PNL in a PD pt a avea prilejul sa sara la beregata mai tinerei si mai sufletistei sale colege de comisie, "domnisorica" Alina Gorghiu, cea care a candidat cu succes in Sectorul 5. Si daca beregata respectiva s-a dovedit impenetrabila a simtit nevoia sa stucheasca direct in ochelarii lui Banicioiu (care e departe de a-mi fi simpatic) numai pt a se lovi de elegantza de reactie a acestuia ca de un bumerang.

Poxipolul isi va dovedi limitele abia atunci cand Tatucu' se va convinge ca instinctul de supravietuire trebuie sa prevaleze sentimentului de adanca recunostinta.

Si pt ca vorbeam de legea lui Murphy aceasta isi dovedeste valabilitatea si in cazul altui ministru, atat de sardonicul Radu Berceanu, cel de care depinde in mare parte soarta planurilor mirobolante ale altei ministrese prietena cu fata lu' tata (ca sa nu mai vorbim de insusi tata) cea care vrea sa faca turism extraterestru, pt ca nu prea vad pe ce drumuri pot ajunge turistii la frumusetile (reale) ale iubitei noastre patrii. Drumuri pe care incapabilul ministru nu vrea sau nu poate sa le aduca la standarde europene, dar ale caror gropi vor fi in continuare umplute cu scuipatul denumit pompos asfalt de amicul Casuneanu care nu, dar nu, a facut niciodata afaceri cu marinelul fost ministru al transporturilor...

Niciun comentariu: