joi, 16 iulie 2009

Riscurile amabilitatii

Cand inca eram o novice in ale bloggeritului, fara prea multi bloggeri care sa ma recomande, am ajuns, nu stiu cum, pe blogul care apare acum in stanga cu numele de "Stirea". Cu ocazia aceea am facut schimb de recomandari. Intre timp am aflat de la Petria ca tipul care se ocupa de acest blog are un caracter care lasa de dorit, dar pt ca ma distra ce ma atentioneaza Bloggerul ca debiteaza l-am pastrat in blogroll.

Azi insa, fiind curioasa sa aflu ce informatii cauta vizitatorii mei am fost surprinsa sa vad ca unul din cele mai vizitate articole e PhD in America. Cum nu puteam sa cred ca romanasii nostri au devenit brusc cu totii doritori sa-si dea doctoratul in America, am aprofundat cercetarile, afland ca ei de fapt o cautau pe Cristina Ursoi. Neavand habar cine e celebritatea astea doctora in America (si stiind bine ca in articolul respectiv nici vorba de informatii despre ipochimena) am aprofundat cercetarile si am aflat ca atat google.com, google.ro, goole.md, google.com.au (au=Australia, brr, aici ii da si numerele de mobil, de fix, de fax, plus alta adresa de email, nu cea din "Stirea", cine stie ce doamna serioasa are de tras din acesta coincidenta nefericita de nume, bravo Cristinica--cea devenita celebra, nu doamna serioasa-- ai devenit cunoscuta in lumea larga pe minimum trei continente) cat si google.be au publicat urmatoarele:

Viorica: PhD in America
Cristina Ursol, amanta consulului-porno, are un trecut tumultuos – La mine pe blog s-a dezvaluit numele lui Cristina Ursol – am lasat si adresa mail! ...google-viorica.blogspot.com/2008/02/phd-in-america.html -
Cached - Similar

Shoc, groaza, crime! Cand am publicat eu, fratele meu alb, Gugal pe nume, asemenea grozavie cand eu nici nu stiam ca nefericita exista pe lume? Eiii, degeaba credeti ca am pomenit mai sus de "Stirea"? El e autorul dezvaluirilor cu iz Otevist, el a publicat emailul amaratei (cred ca trebuie sa-si schimbe nenorocita adresa, la cate mesaje piparate o fi primit deja)

Iarta-ma Cristinico, nu stiam ca celebritatea ta de dama de companie pt consulul nostru la Chisinau, care n-a stiut sa-si tina pantalonii la locul lor, se va rasfrange intr-un mod atat de nesteptat si neplacut asupra blogului meu si a contului tau de Yahoo. Numai rivalitatea capitalistilor astora imputiti (Google si Yahoo) cu care lupta din rasputeri presedintele, inca in exercitiu, Republicii Moldova, impreuna cu tovarasii sai comunisti, poate explica in ce fel o stire publicata pe WordPress a ajuns sa fie recomandata de un articol in engleza de pe Google.Blogspot prin intermediul Gugalilor poligloti amintiti mai sus.

Si cand ma gandesc ca printre multele sfaturi bune date de Ciupercutza a fost si acela de a nu permite lui nenea Gugal sa publice date despre blogul meu...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Da, Vio, sunt prezenta. Am aflat ca m-ai cautat. Am citit si acest ultim post si sunt revoltata. Pentru tine, pentru mine si pentru toti cei care au avut parte de genul asta de tratament. Probabil ca imi voi sterge toate insemnarile si cam toate conturile pe care le mai am. O pot trai si fara socializarea asta virtuala. Si asa, mi-a facut destul rau, daca stau sa ma gandesc retrospectiv. Bine, admit ca eu sunt principala vinovata, dar nu si singura.
Numai bine si multumesc pentru prezenta ta alaturi de mine. Cu drag,

Viorica spunea...

"Probabil ca imi voi sterge toate insemnarile si cam toate conturile pe care le mai am. O (sa) pot trai si fara socializarea asta virtuala"
Tu poate ca da, dar pt mine lumea ar fi mai saraca daca tu iei masuri atat de radicale. Trebuie sa invatam sa ne luam masuri de precautie, atata tot. Cel putin asa cred eu.

disa spunea...

De multe ori, mi-am pus in gand si eu sa sterg blogurile mele, ca mai apoi, sa-mi dau seama ca mi-ar lipsi lumea asta virtuala, cu care m-am obisnuit, ca si cu "painea de toate zilele".

Viorica spunea...

Imi pare bine ca nu le-ai sters