joi, 23 iulie 2009

EBA + RIDZI = NO LOVE

D-l tata simte din nou nevoia sa abureasca natia. Cica pe 1 si 2 mai fiica sa a stat tot timpul langa tata-su, cu exceptia serii in care a asistat la concertul formatiei Vama Veche. Inainte ca Tudor Chirila sa faca infarct afland ca a sustinut in absenta un concert sponsorizat de madam Ridzi din banii publici, implicit ai mei personali, dar si ai lui TC, s-a produs si rectificarea: era vorba de formatia Voltaj, in ale carei clipuri a fost prezenta si frumoasa Paris Hilton a Romaniei, in calitate de fotomodel .

Incoerenta prezidentiala, ca si lipsa de informatii in ce priveste unele subiecte delicate au fost puse de vorbitor pe seama oboselii acumulate in recent incheiata vizita peste hotare. L-a obligat cineva sa tina azi o conferinta de presa? Cum a tacut saptamani intregi in care presa a tocat marunt-marunt cazul Ridzi putea sa mai taca o zi pana isi revenea din oboseala si era mai coerent si mai informat.

Obosit, obosit dar scorpionul nu poate pana nu-si infige acul in fundul adversarilor politici. Astfel l-a somat pe Adrian Nastase sa fie barbat (n-a precizat daca activ sau pasiv) si sa lase parchetul sa lucreze cu termopanele din Zambaccian (dosarul flota e deocamdata pe linie moarta din motive de imunitate prezidentiala, deci e vital ca marinelul sa-si reinnoiasca mandatul, cel putin asa sustine Mircea Badea), pe Mircea Geoana l-a numit Sef de bostanarie la Dabuleni, prilej de mare mandrie pt cel atacat, pt ca toata tara e invadata de pepenii de la Dabuleni, ceea ce demonstreaza ca e un sef destoinic, demn de a fi promovat intr-o functie mai inalta, poate chiar cea mai inalta in stat (asta e parerea marinelului, nu a mea), a atacat-o si pe Abranmburica de la invatamant cu sindicatele ei in brate cu tot, iar la intrebarile lui Tolontan, intampinate cu un suspin exasperat a raspuns sec "nu stiu".

M-a distrat sa urmaresc un pic din deschiderea lumii de la Realitatea TV unde domnul pedelist de serviciu (nu sunt in stare sa-i retin numele corect, doar pledoariile infocate) se straduia sa convinga pe cine il asculta ca imaginile cu EBA + Ridzi difuzate pana la saturatie (a dumisale) de posturile mogulilor (intrebat fiind unde e Vantu in acea incapere a cam dat din colt in colt) sunt de fapt rodul unei intalniri intamplatoare (una, nu mai multe intalniri) pe strada, ca Eba nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase a campanie electorala platita probabil de madam prietena ei de suflet din banii mei personali, intre altii.

Pt ca nici o conferinta de presa prezidentiala nu are farmec fara fumigenele menite sa scoata protejatele dumisale din gura presei (in cazul de fata mai ales madam Cocos, urecheata voalat prin comparatia dintre atitudinea palatului Cotroceni fata de presa in contradictie cu atitudinea timp de cel putin 3 ani a Ministerului Turismului --care in guvernarea trecuta nici nu a existat--care a platit diurne ziaristilor "dispusi sa-si ia atata libertate cat vor", dupa cum s-a exprimat titularul de la Cotroceni) cum ar fi disparitia fara urme a trei miliarde de euroi in ultimele luni ale guvernarii trecute (murea daca nu-si mai infigea o data coltii in imbatabilul Tariceanu) de parca a oprit cineva partidul dumnealui sa ia pana acum atitudine si masuri in acest caz.

Deh, e greu sa treci usor peste vestea ca Procurorul General numit chiar de tine misca in front si propune inceperea urmaririi penale impotriva celei mai bune mentora si prietena a celei mai celebre fiice a ta, cu perspective de a intinde Placinta (aici ANI e mai activa, stiu domnii de acolo de ce!) si spre madam Cocos, incepand astfel lupta impotriva coruptiei chiar cu oameni din ograda proprie. Un singur lucru ma mira: unde gaseste PDLul atatea madame frumoase, bogate si penale (la propriu)?

Madam Udrea ataca si ea voalat (crede ea, cu barda, cred eu) pe eternul dusman Orban punandu-l in acelas cosh cu ceilalti fosti ministri din guvernarea trecuta (pardon, doar pe cei liberali, pt ca cei pedelisti se stie, sunt imaculati pana la proba contrarie, si probe sunt, slava Domnului) si propunand multitudine de comisii parlamentare care sa-i ancheteze, doar-doar o scapa ea de intrebarile incomode cu iz de dat socoteala poporului cum si-a batut ea joc de banii lui.

Fara absolut nici o legatura cu cele de mai sus: Tovarasi de la http://blogsearch.google.ro/?client=firefox-a&hl=ro&ie=UTF-8&q=viorica+blogurl:http://google-viorica.blogspot.com/&sa=N&start=200, mai puneti mana pe o carte de gramatica, ca va faceti de ras scriind "sa pronuntat" cand pe blogul meu apare corect, si nu e singura greseala ("no cheama" in http://blogsearch.google.ro/?client=firefox-a&hl=ro&ie=UTF-8&q=viorica+blogurl:http://google-viorica.blogspot.com/&sa=N&start=290) de acest gen, cine stie cate or mai fi!.Agramatii sunteti voi, si nu eu, cum ar rezulta din prezentarea ce mi-o faceti! Si de data asta nu e pamflet, in ce va priveste.

3 comentarii:

niku_elektriku spunea...

zero comentarii, viorico, spune'mi drept, cine te'a facut pa tine, tudoritzo, neneee...

niku_elektriku spunea...

hait !
ai moderare, ha ?

Viorica spunea...

Pana acum n-a fost nevoie sa banez pe nimeni,dar nu se stie niciodata.
Multumesc pt inaugurarea comentariilor aici.