miercuri, 15 august 2012

La Multi Ani, Marii si Marini

LA MULTI ANI, MAMITO! Si toate Mariile, precum si Marinii.
Prietenei mele Anoet Mangu (de pe fb) trebuie sa ii multumesc pt lista cu nume de sarbatorite si pentru explicatiile pe care le-a publicat:

Maria Mari Mariuca Marioara Meri Marin Mariana Mariuta Marita Mioara Mara Marilena Marina Marian Marinela Marita Marusia Maricica Mia
 

Numele de Maria inseamna "cea iubita", "cea indragita" si vine din ebraica. O petrecere frumoasa in aceasta zi sfanta. The name Mary means "beloved", "the beloved" and comes from Hebrew. A beautiful and happy party in this sacred day. O SARBATORIM PE FECIOARA MARIA dar si pe tine si iti doresc sa fi mereu asa, blanda/bland, buna/bun si draguta/draguta cu toti cei din jur. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om care traieste dupa deviza “IUBESTE! UITA ! IARTA ! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. Sa ai o zi frumoasa! Sa te bucuri de numele pe care-l porti! Sa fii fericita/ fericit, iubita/iubit si bucuroasa/bucuros! De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!.

2 comentarii:

disa spunea...

Sa-ti traiasca mamicuta ta draga!
De curand, am sarbatorit-o si noi pe scumpa noastra, la cea de-a 91 aniversare.
Toate Mariile, sa traim!

Viorica spunea...

Sa traiti fericite!