duminică, 24 mai 2009

Caldura mare, moncher!























Pt ca de cateva zile luna mai a devenit o luna de vara bucurestenii au luat cu asalt nu numai strandurile ("La 5 ligheane", adica Strandul Ciurel, sau Crangasi, cu greu se mai gasea un loc la plaja) ci si Herastraul. Nu m-am speriat de cei cativa nori de pe cer (ciro-stratus, nu sunt nori de ploaie, in plus meteorologii au anuntat seceta, deci as putea pune umbrela in repaos, totusi ieri a fost utila pt ca au cazut cativa stropi de ploaie) si m-am numarat si eu printre ei pt ca voiam sa vad trandafirii cei multi de pe insula.

M-am bucurat de frumusetea si varietatea lor, apoi am facut doua poze puradeilor care au transformat lacusorul dinspre malul lacului Herastrau in piscina. Unul dintre puradei mi-a multumit pt ca l-am fotografiat facandu-ma din nou sa remarc faptul ca nu numai ca nu e nevoie sa cer permisiunea copiilor de a-i poza ci ei chiar sunt gata sa-mi ceara sa le fac poze.
In Gradina Japoneza am regasit aceeasi atmosfera de calm si relaxare dintotdeauna. Mai multe poze facute azi se gasesc aici si aici

2 comentarii:

LiaLia spunea...

Draga mea, am văzut de ieri fotografiile, sunt absolut superbe!!! Şi e curat şi colorat şi frumos! Deci, se poate! :)

Viorica spunea...

Ma bucur ca imi admira cineva (sunt modesta, exista cel putin doua persoane, dar una comenteaza doar prin email)arta fotografica.
Am remarcat mai de mult ca orasul a inceput sa arate mai curat.