duminică, 11 martie 2012

Freak Kontrol

Va spuneam mereu ca sunt paranoica in ce priveste securitatea in materie de IT. Ei bine am dat nitel cu nasul de pericolele care pandesc din partea unor dezaxati cand un prieten de pe face book a avut un atac pe pagina lui, era postat un videoclip pe care chipurile el l-a pus si altora la dispozitie, daca deschideai videoclipul ti se cerea sa iti updatezi programul cu care il vedeai si apoi ala erai, ti se virusa tot calculatorul. Din fericire browserul meu m-a avertizat ca trebuie sa ies naibii fuga-fuguta de pe pagina si l-am ascultat. Apoi au inceput sa curga sfaturile celor care fusesera la randul lor atacati: "Viorica, delete, is a virus". I-am ascultat si mi-am scuipat in san sa nu mi se mai intample. 

Acum cateva ore cel mai drag grup din care faceam parte a fost hackerit si el. Am blocat imediat pe cei care au intrat pe grup si la sfatul cuiva am parasit grupul. A trebuit sa muncesc ceva pt ca nenorocitul avea mai multe conturi, nici nu stiu daca le-am detectat pe toate. Are insa si o pagina oficiala iar pe aceea se lauda ca a hackerit mai multe bloguri, cineva a postat un comentariu disperat cerand sa i se dea blogul inapoi pt ca cei care il viziteaza se sperie de ceea ce vad. Am observat ca blogurile sunt toate pe platforma Blogger. 

Acum am inima cat un purice de frica sa nu ma atace si pe mine satanistul asta. Din fericire cel care a fost atacat se pare ca a reprimit blogul, nu sunt sigura insa de asta. E lumea plina de dezaxati care au invatat sa faca rau in toate modurile posibile.

2 comentarii:

Clubul Bufniței spunea...

mie mi se pare sential sa nu ai aceesi parola la blog cu cea a adresei de e-mail pe care ai facut blogul..si in al doilea rand, sa-ti inchizi blogul, asa cum am facut eu..asa sigur nu te "mai ataca" niminea ...hi!!!!!!!!!!! hi!!!!!! hi!!!!!!!

Viorica spunea...

Apoi eu nu mai stiu care ce parola are, ca le-am bagat prin memorii si le caut la nevoie.

Nu-mi prea convina sa-mi inchid blogul pt ca eu nu mai postez doar pt mine, cum faceam la inceput.