miercuri, 28 martie 2012

Cerere de ajutor

Mi se strange inima cand ma gandesc cata nevoie este de ajutor, de ajutor din strainatate, pentru ca sistemul nostru de sanatate se pare ca nu poate face fata sa rezolve atatea cazuri complicate. Si cum ar putea sa o faca daca situatia este in asa fel incat numai cei prea devotati meseriei si locului unde si-o exercita mai aleg sa ramana in aceasta tara? Am primit sub forma de comentariu un apel disperat de ajutor si cred ca nimic nu poate fi mai graitor decat textul pe care l-am primit. Nu am publicat comentariul integral pt ca in el este  nr de telefon si adresa de email a persoanei care l-a trimis si nu vreau sa aiba vreo neplacere din cauza asta.

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/.

Niciun comentariu: