miercuri, 14 martie 2012

Ce ne facem fetelor?

Stire cutremuratoare in presa noastra: Surpriză de proporţii: Discovery i-a reziliat contractul lui Bear Grylls

Cum nu stiati cine este Bear Grylls? Uite:
Temerarul Bear Grylls nu va mai apărea la postul de televiziune care l-a consacrat. "Din cauza unei dispute de contract cu Bear Grylls, Discovery a anulat toate producţiile cu el", a confirmat ştirea un purtător de cuvânt Discovery, pentru Hollywood Reporter.

Bear Grylls este unul dintre cei mai tineri alpiniști care au escaladat muntele Everest, reușind această performanță la vârsta de 23 de ani, și cea mai tânără persoană care a devenit Cercetaș Șef (35 de ani).

Acesta a devenit cunoscut pentru seria de emisiuni de televiziune "Born Survivor: Bear Grylls" (Marea Britanie), cunoscută și sub denumirile de "Man vs Wild" (Statele Unite, Canada, Australia și Noua Zeelandă), Ultimate Survival (Europa, Asia și Africa) respectiv "Tehnici esențiale de supraviețuire în România".



Cum, nici asa nu v-a sunat clopotelul? Ce sa va fac daca nu va culturalizati urmarind Discovery...Pai dom'le, omul asta a trait una din aventurile vietii sale pe pamantul nostru autohton, in Transilvania cea salbatica unde s-a hranit cu melci cruzi si balega de urs. Dar mai bine mergeti voi la un articol mai vechi de-al meu si lamuriti-va singuri ce a facut omul asta pe meleagurile atat de dragi noua. Si pe urma plangeti ca n-o sa mai aiba ocazia sa repete experienta fin'ca s-a certat cu Discovery.

4 comentarii:

Clubul Bufniței spunea...

da, a fost si in Romania dar nu cred sa fi realizat unde era fiindca un elicopter l-a "depus" intr-un loc "pustiu" (mai bine hi!!!). mie mi-au placut emisiunile lui dar parca prea a riscat in detrimentul spectacolului. si da, gusturile lui culinare sunt cam scarboase.

Viorica spunea...

Stia ca e in Transilvania, a si zis. Ai citit articolul meu in care am facut recenzia emisiunii?

Dintre toate emisiunile de supravietuire asta era parca cea mai simpatica, desi de la o vreme incepuse sa devina previzibila.

Clubul Bufniței spunea...

pai, ce sa zic? daca as fi avut in casa o fata poate ca as fi stiut totul despre Hana Montana. glumesc, stii?!!!! dar asa, am fost nevoita sa "ma uit" la tehnicile de supravietuire din salbaticii sau orase ale lui "Bear Grylls", emisiunile "Top Gear" si mai nou, filmarile lui Hanbando din Romania (impresionante au fost filmarile din Bucuresti si din tara - macar au aratat o parte mai frumoasa) si alte emisiuni specific masculine (fiindca pustii de 13 ani isi cam "incearca" muschii la emisiuni tari. recunosc, multe nu prea mi-a mai ramas mie-n cap dar de unele lucruri am ramas impresionata. si in ceea ce priveste aventura lui Bear Grylls in Transilvania, cred ca se astepta ca la tot pasul sa apara vreun varcolac sau mai stiu eu ce nazbatie. sincer, mi-au placut mult emisiunile "Top Gear" din Romania pentru ca au fost foarte realiste (desi si aici s-au facut cam prea multe vizite in satele de tigani dar de ce sa fie suparare, asta e emblema noastra de acu, nu-i asa?).

Viorica spunea...

Am incercat sa vad vreo doua emisiuni Top Gear, nu stiu de ce pe mine m-au plictisit, poate pt ca voiam sa vad altceva la ora aia, nu mai stiu...