vineri, 17 decembrie 2010

Prostia salveaza Romania

Din ciclul acesti "Acesti Parlamentari Tampoiti si Legile lor Idioate" am mai aflat despre o initiativa parlamentara a unui deputat...Ta-daaaa! ati ghicit!... de la PDL. Dar hai sa dam cuvantul Stirilor. Rol. Ro, de unde am aflat minunea:

Un pedelist propune taierea plopilor de pe marginea drumurilor

Deputatul PDL Tinel Gheorghe a propus taierea plopilor de pe marginea soselelor din cauza ca produc accidente mortale, dar si pentru ca lemnul lor poate fi vandut, anunta realitatea.net.

"Plopii, în momentul de faţă, fie se usucă şi cad, produc accidente pe drumurile judeţene, fie produc pagube liniilor de înaltă tensiune şi de joasă tensiune. O soluţie la nivelul consiliilor judeţene e să înlăture aceste pericole pentru circulaţie. E vorba de 7 milioane de metri cubi la nivel naţional", a spus deputatul PDL Gheorghe Tinel.


Comentariile sunt pe masura, am sa copiez doar pe cel mai recent, semnat mircea.

Transmiteti domnului parlamentar ca e un prost,pomii de pe marginea soselei au alt rost decit stirpirea betivilor(la volan)sau a vitezomanilor.Sa conduca diinsi cu atentie.De acord sa-i inlocuiasca(polopi)cu alte esente(tei castani etc) dar total impotriva sa tunda lizierele de pe marginea soselelor ca sa protejeze descreieratii.

Imi pare rau ca in acest fel spiritul Craciunul a luat-o razna pe sosele, sper sa ma iertati, pt ca daca nu voi, cititorii mei, atunci cine?.

Niciun comentariu: