luni, 12 ianuarie 2009

Vulpea se plimba cu turismul

Ce-am inteles eu de la TV in ultima vreme.

De cateva zile aud f des Vulpea-n sus, Vulpea-n jos, de parca as fi la Opera (anagrama lui Oprea) si as asculta Corul Vanatorilor.

Zic unii ca libretul s-ar fi scris la Cotroceni. Soprana ar fi blonda de la Turism, cel de la Interne fiind tenorul, dar amandoi asculta de baritonul din deal. Care bariton tare ar fi dorit sa-i faca un cadou consistent sopranei si, pe frigul asta, cel mai potrivit ar fi fost o blana de vulpe, pe care s-o astearna pe canapeaua pe care vor sta cei veniti sa-i dea raporturile antiteroriste.

Altii zic ca tenorul, fost amic bun cu soprana, ar vrea sa-i faca un cadou consistent baritonului cu ocazia realegerii bagand zazania in contracandidati pe principiul cand doi (sau mai multi) se cearta al treilea, adica baritonul, castiga.

Oi fi inteles bine?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Pai coana Udrea are timp sa se gandeasca la o statiune balneara langa Bucuresti, ca cica ar fi o gramada de izvoare termale langa el. Cred ca nu mai are treaba dom' Cocos si are chef sa ii mai ofere pe tava niste contracte!
P.S. Ce ar fi sa o trimitem pe cucoana ministra sa vada niste perle ale turismului balnear (Slanic Prahova si Moldova, Govora, Sovata, Herculane etc), care au ajuns niste ruine pe langa care iti e tare teama sa treci! :(

LiaLia spunea...

Eu tot nu inteleg una si buna. Da' cat e, dom'le, de buna blonda asta de e ea prezenta chiar in toate scenariile???

Viorica spunea...

Artistule,bine ai venit!
Pai,tot cabinetu' 2 se ocupa si de izvoarele termale din strafundurile capitalei. S-o trimitem :)))

Lia.lia, asta cu bine ai venit e o chestie noua, inca nu m-am familiarizat cu eticheta bloggeritului.
Problema nu e cat e de buna, ci pt cine.

LiaLia spunea...

Se pare ca e bunaciunea intregului cerc politic, economic si (fost)securistic din Romania! :)))

Viorica spunea...

Ei,nici chiar asa, i-or mai fi scapat unii:)))