vineri, 9 ianuarie 2009

Socialistu' lu' Peshte

Am ascultat azi cu stupefactie explicatiile date de Marian Sarbu, membru al Partidului Social-Democrat care, analizand concret cazul asistentilor maternali spunea senin ca nu e nici oproblema ca raman cateva cazuri de persoane nenorocite care, daca vor sa ramana cu pensia, vor pierde veniturile mizere suplimentare "Pt ca sunt doar cateva sute".

Ca si cum acele cateva sute pot crapa linistite cu copiii lor adoptati temporar cu tot, pt ca, nu-i asa, ce conteaza cateva victime colaterale cand se face dreptate sociala. De aici pana la "Arbeit mach Frei" nu cred ca e mare distanta in ce priveste mentalitatea.

Si pt ca tot ziceam eu ca ordonanta asta e de genul "unde dai si unde crapa" pare amuzant, dar 4 oameni care n-au ajuns inca la varsta pensionarii, vor ramane somere. (dar ce conteaza "decat" 4 victime colaterale) pt ca din 22 de membri ai fanfarei armatei, din Galati, pare-mi-se, 18 cumuleaza pensia cu salariul. O sa pompeze Mister Boc (sau mentorul sau, a carui goarna este) sange propriu (categoric mai tanar decat al membrilor fanfarei) in respectiva fanfara?

Si reiau intrebarea din articolul anterior, pt ca Ministrul Muncii face parte din PSD: Senatorul Ilescu o sa cumuleze pensia cu indemnizatia de parlamentar? Sau dreptatea sociala e pt unii muma si pt altii ciuma, ca asa e in democratia noastra socialista?

Niciun comentariu: