joi, 15 ianuarie 2009

Ordonanta Poc!

Domnul Boc, zau daca va inteleg! Adica TOTI pensionarii care se angajeaza la stat sunt niste nesimtiti? Ca asa reiese, dupa umila mea parere, din modul in care ati incheiat discursul furibund la aflarea vestii ca CCR a declarat, in unanimitate, neconstitutionala, "ordonanta celebra care a enervat atat lume", ca sa-l citez pe seful D-voastra.

Daca am inteles documentata (sper) demonstratie ca exista la ora actuala niste aia care au profitat de legi speciale si au incasat bani cu nemiluita de la stat, deci si din buzunarul meu, n-am inteles de ce legea pe care intentionati s-o treceti prin Parlament in procedura de urgenta (adica inlocuiti o Ordonanta de Urgenta cu o Lege de Urgenta?) "trebuie sa se aplice la TOTI PENSIONARII, FARA DEOSEBIRE", cred ca am citat corect.

Se pare ca n-ati inteles nimic din toata discutia pe tema ordonantei si atunci dati-mi voie sa ma indoiesc de mult clamata D-voastra competenta iin stiintele juridice.

Si mai e ceva ce nu inteleg. De ce a trebuit ca eu (si ca mine multi altii) pensionara cinstita si simtita, sa stau sa astept zadarnic sa sune postasul sa-mi aduca pensia ieri pt ca o armata de functionari de la Casele de Pensii stateau cu piciorul in sea, gata sa se arunce pe cai si sa porneasca sarja impotriva tuturor pensionarilor care au avut nesimtirea (conform declaratiei date de D-voastra) sa se angajeze la stat?

4 comentarii:

Ela Roseni spunea...

Multi isi dau acum peste manute pentru cum or votat!
Si tata e pensionar si lucreaza, dar la privat. Normal, ar trebui sa ai o pensie care sa-ti permita sa nu mai lucrezi pentru bani. Io imi vad pensionarea - dac-o mai apuc - pregatindu-ma pentru calatorii, scris si citit. Nicidecum sa mai lucrez.

Ziceam, in mod normal. Pe la noi nu e cazul...
Sanatate :)!

Viorica spunea...

Draga Ela
Bine ai venit. Iti urez sa apuci pensionarea si, mai ales, sa-ti implinesti visele. Eu mi-am dorit sa ies la pensie din primul an de munca, cu timpul m-am mai acomodat,dar nu regret de loc ca sunt pensionara, mai ales ca intreprinderea, unde am lucrat peste un sfert de veac, a sucombat..
Inainte de a iesi la pensie visam sa stau numai in expozitii de pictura si sa citesc rafturile de carti achizitionate pt zilele cele linistite. Am citit, dar carti de la Biblioteca Engleza (ce bine mi-au prins cand am mers sa o ajut pe fiica mea la ingrijit copilul in State), la expozitii n-am mai fost ca m-am imbolnavit, noroc cu internetul si cu posturile de documentare ca-mi mai largesc orizontul.
Multa sanatate si tie si familiei tale.

Ela Roseni spunea...

Si eu am o problema de sanatate insa inca mai pot umbla.
E adevarat, citind calatoresti mai mult decat o faci fizic. Iar Netu' este un "very big land". :)!

Viorica spunea...

Iti urez sa umbli pe unde vei dori (si vei putea), mai ales cand vei ajunge la pensie