miercuri, 15 februarie 2012

Facebook's phone revealed

Dintre toate glumele care se fac pe seama indiscretiei acestei atat de populare retele de socializare asta mi se pare cea mai reusita. Scuze pt necunoscatorii de engleza, n-am de gand sa traduc textul. Ideea e ca orice amanunt existential al posesorului inventiei va fi imediat facut public pe fb, inclusiv de ex, cati bani ai in buzunar. Este si  o ironie la adresa multelor schimbari care apar aproape zilnic pe fb.


4 comentarii:

.✿*E LENA*✿. spunea...

Bună Viorica!
Din păcate nu am cont
pe acest site!
Îți mulțumesc de vizită
și sugestie!
Îți doresc o zi frumoasă!
Cu mare drag te îmbrățișez!

Viorica spunea...

Elena, multumesc pt urari.
Nu e problema sa-ti faci cont, problema e sa-l tii activ. Nici nu stii cat timp consuma, mai ales daca iti faci multi prieteni.

Clubul Bufniței spunea...

aseara, un haker mi-a schimbat de 3 ori parola de facebook a profilului meu...mi-am recuperat profilul datorita faptului ca am asociate 2 adrese de e-mail si alternam cu recuperarea...pana la urma s-a plictisit omuletul...dar tot am jucat oleaca de bambilici cu el...pana la vreo 12 noaptea...dar nu se stie azi daca mai sunt "mandra" posesoare a unui cont facebook...hi!!!

Viorica spunea...

Aoleu! Inseamna ca eu am scapat usor cand a incercat unul sa ma viruseze. Chiar acum m-am uitat sa vad ce blocheaza firewallul de la Zone Alarm, sunt doi "clienti" semnalati cu risc mare (high), cica "NETBOS Session", din cate am priceput eu, astia sunt hackeri. Ma mai deconectez ca sa scap un timp de ei, dar tot ma gasesc si dau cu capul in zid.