vineri, 27 aprilie 2012

Cerere de ajutor.

Marturisesc ca cererile de ajutor ma fac sa mi se stranga inima. Sunt atat de multe si parca se inmultesc pe zi ce trece. Lia-Lia, prietena mea cu suflet mare care a plecat in Suedia nu a putut sa inchida usa celor care au fost ajutati de ea cand se afla in tara si pe pagina ei de face book a apelat la ajutor pentru un ingeras de fetita care are probleme multe inca de mica si de care are grija bunica ei, o fiinta cu totul deosebita, Nina Dumitrascu. In noaptea asta Nina mi-a scris:

Poate ati citit ce problema are Stefania cu un reflux gastro-esofagian.De o perioada merge tot mai rau parca.Am gasit un medic la Budimex care o poate ajuta cu un medicament adus din afara tarii,il poate injecta cu laser in muschiul esofagului pentru a stopa aceasta problema dar ma costa in jur de 800-1000 de euro,bani pe care nu-i am.

Si m-a trimis la pagina de fb a Liei pt amanunte:

Dragii mei, v-am mai povestit de Stefania, puiutul acesta frumos, dar tare chinuit. Azi am vb cu bunica ei, Dumitrascu Niculina. Micuta are iar probleme cu refluxul, Nina e disperata, are mare nevoie de ajutor financiar, pentru a putea face vizita la medic si tratament (din pacate, nu toate medicamentele si investigatiile sunt compensate). Va rog din suflet sa le ajutati, donati in contul Ninei cat de putin, se aduna si conteaza! Conturile: ING Bank Sucursala Giurgiului, titular cont Dumitraşcu Niculina
Cont Lei: RO12INGB0000999901600322
Cont Euro: RO54INGB0000999901632255


Lia a publicat si mesajul Ninei, din care am selectat urmatoarele:

-Dupa operatia de'atrezie de esofag,la o perioada foarte scurta,a facut un 'reflux gastro-esofagian' care ne-a complicat foarte mult situatia din toate punctele de vedere mai ales pe plan financiar.In aceste momente cand se fac restructurari de servicii si orcat ai incerca nu mai gasesti un loc de munca sa poti supravietuii cat de cat decent.
Luptam de aproape un an si jumatate pentru ai putea asigura un tratament care ne costa foarte mult,laptele 'Nutren Junior,regim special si alte necesitati ale micutei care depasesc 3200 ron lunar.Cu greu facem fata situatiei.Stefania este o fetita foarte inteligenta,a invatat sa numere sa vorbeasca si gandeste mult pentru un copil de varsta ei.Problema cea mai grava este ca din cauza reluxului,tot timpul ii este foame,tot timpul cere mancare asta pentru ca starea de reflux''voma'o face sa piarda alimentele pe care le consuma prin stari de voma dese.Singura sursa de hrana care o tolereaza foarte bine este laptele praf''Nutren Junior''dar care este si foarte scump.Stefania consuma lunar aproape 19 cutii de lapte de 400 gr care costa 59 lei cutia.Pe-deasupra alimentele de regim si tratamentul cu: Motilium sirop,2 flac.pe luna 800 ron,Viusid 2 flac pe luna 200 ron,Nexium o cutie pe luna 380 ron,plus alte medicamente necesare la nevoie.Totul si toate necesitatile micutei ma fac uneori sa intru in panica din lipsa de bani.Venitul nostru lunar in momentul de fata este doar de 1000 de lei pentru ca tatal Stefaniei nu m-ai are un loc de munca stabil momentan iar singurul venit lunar este al bunicului si alocatiile celor mici adica patru minori.
Nu stiu unde si la cine sa apelez pentru ai putea asigura macar micutei Stefania,tratamentul necesar zi de zi si laptele praf care este pentru ea sursa de viata.
Oameni buni si frumosi din suflet va cer ajutor pentru Stefania,duceti mai departe strigatul meu.Poate cineva ma va putea ajuta sa pot duce mai departe lupta pentru viata nepotelei mele Stefania,ca intr-o zi sa poata devenii o fetita sanatoasa.
Va dorim tuturor un Sf. Paste fericit cu multa lumina in suflete.
Cu fruntea plecata va multumesc si Dumnezeu sa va binecuvanteze.
Putin pentru noi inseamna mult.
Daca vreti si puteti sa ma ajutati,o puteti face aici:
.Titular : NICULINA DUMITRASCU
ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU.
Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823
http://oluptacuviata.blogspot.com/
 
 

Niciun comentariu: