duminică, 12 martie 2023

Facebook și paginile lui.

Io zic că e un talent să reușești să vezi partea pozitivă a lucrurilor într-o situație când în mod normal îți vine să te urci pe pereți.
A făcut echipa lui Zucky o invenție de a lega paginile cuiva cu cordoane ombilicale de contul principal. Deci contul principal ar fi mama care e legată de puii ei.
Ei bine, dacă vreau să îmi hrănesc unul din acești pui (deocamdată am trei pentru că al patrulea încă nu a fost conectat la uterul contului principal) trebuie să alerg repede la pui, să scot sânul, pardon, postarea de la locul ei și să o îndes în gura puiului, să îl las cu ea în bot și să mă întorc repede la contul principal.
Operațiunea se cheamă Switch profile și e atât de greoaie și incomodă încât pereții sunt în mare pericol să se prăbușească de atâta urcat pe ei.

Partea pozitivă este că am făcut operația asta cu cele mai recente poze de flori pe pagina numită ”Flowers from my heart”. Dacă nu se deranja Windows Explorer și reușeam să postez toate albumele pe care le pregătisem acum cred că deja eram la spitalul știți-voi-care îmbrăcată cu o cămașă albă cu mâneci lungi legate la spate. 

Niciun comentariu: