Cascaval aveam in frigider, condimente in dulap. Am asezonat sosul de rosii cu tot felul de buruieni uscate: busuioc, oregano, maghiran, menta, am pus si niste praf de chili, ulei de masline, turmeric, am amestecat bine si am asezat o tortilla in tava. Am uns-o bine cu sosul de rosii (cu ajutorul unei pensule) am presarat cascaval ras si am adaugat apoi ciupercile taiate felii subtiri si asezate cat mai artistic. Am repetat operatia de trei ori, deasupra am mai presarat niste piper si am pus-o la cuptor la foc potrivit (gradatia 4 din 8 la cuptorul nostru) pentru 20 de minute. Am taiat-o felii si ma pus-o la masa. Au iesit practic doua portii pentru o masa alcatuita dintr-un fel unic.
Astea sunt ingredientele. Dupa cum puteti vedea cu ochiul liber am folosit clar ciuperci din productia autohtona si nu de import. Produsul arata asa inainte de a fi introdus in cuptor:
Ar fi fost frumos sa isi fi pastrat aspectul acesta elegant pana la sfarsit, dar bineinteles ca nu s-a putut.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu