sâmbătă, 17 decembrie 2011

Lantul Sfantului Anton--Gandirea Pozitiva

Nu cred ca exista cineva pe lume care sa nu fi vazut macar odata o varianta a acestei scrisori in lant care cere sa trimiti scrisoarea la 20 de persoane pt a avea o mare bucurie (de ex sa castigi o suma mare la loto, scrisoarea nu precizeaza daca e nevoie sa cumperi si bilet) dar daca nu o trimiti ti se intampla toate nenorocirile posibile. Si pt ca traim in epoca electronica nu se mai scrie frumos cu litere caligrafice pe hartie, ci, dupa cum se vede, se poate folosi si o fotocopie. 

Iar daca nu aveti la indemana textul asta teribil si infricosator puteti folosi cu incredere ppsuri sau mesaje cu alt continut dar care sa se termine invariabil cu: daca trimiti... dar daca nu trimiti!!!!!!.

Si daca vreti sa blocati serverele de email folositi cu incredere mesajele care pretind ca sunt trimise din preaplinul unei inimi prietenoase si cer neaparat sa il retrimiteti persoanei care vi l-a expediat. 

Nu ma apuc acum sa traduc scrisoarea de mai sus, desi incepe cu un sarut si o promisiune si insista ca nu e gluma. Daca nu stiti italiana nu e nici o paguba.

Niciun comentariu: