sâmbătă, 24 septembrie 2022

Hwan Hon (Alchemy of Souls)

Hwan Hon” (Korean: 환혼; Hanja: 還魂;), which means the return of someone's soul after death (Alchemy of Souls) starring Lee Jae-wook, Jung So-min, and Hwang Min-hyun.


The young mages of the family are known as the four seasons in Daeho, namely Park Dang Gu, Seo Yul, Jang Uk, and Jin Cho Yeon.

M-a prins. Sunt deja la episodul 16 din sezonul 1. Am urmărit cu interes triunghiurile amoroase, strădaniile de a controla și a dezvolta energia interioară sau exterioară, efectele speciale și reacțiile personajelor dar mai ales am râs copios la unele scene și nu puteți nega că în situația atât de intensă în care ne aflăm avem mare nevoie de ceva care să ne destindă.

M-a ajutat mult la înțelegerea personajelor și a relației dintre ele recap-urile din Dramabeans și comentariile care le-au urmat. Sunt scrise de persoane cultivate, inteligente și cu mult respect unele față de altele. Am observat totuși că unele comentarii au fost șterse, pot doar presupune că nu de autorii lor ci pentru că încălcau normele bunei cuviințe.

Niciun comentariu: