sâmbătă, 27 iunie 2020

Am visat lei (regii junglei)

Am avut un vis foarte ciudat. Se făcea că eram într-o curte mare, cu gazon. În partea dreaptă erau doi lei masculi care se băteau, în stânga o leoaică adormită. Nu știu exact cui îi spuneau că nu e nici o primejdie să trecem prin acea curte în lung și în lat pentru că leii nu au treabă cu noi atâta timp cât se bat între ei iar leoaicii nu îi pasă de nimic atâta vreme cât poate dormi liniștită.

M-am trezit și m-am gândit că poate leii reprezintă China și America, iar leoaica Rusia, iar noi, toate celelalte state.




Experții în interpretarea viselor spun însă altceva:

Seeing two lions fight each other indicates a focus on control.” 

What is the dream meaning of sleeping lion?
The urge to be in control is hidden within you.”

Seeing a lioness can mean you have success using tenacity. Never give up. Keep going until you achieve your goals. It can also symbolize your motherly instincts. You fiercely protect those you love and your interests.”

Într-adevăr acum sunt preocupată nu numai de ținerea glicemiei sub control, dar și de a greutății. Doctorița de familie știe pe ce pedală să apese ca să mă facă să-i ascult sfaturile. De pildă la un moment dat a zis cu milă în glas ”o să vă chinuiți” Ea se referea la chinul produs de boală, nu de acela de a renunța la o grămadă de mici plăceri ca să nu mă îmbolnăvesc mai rău.



Dar deh, s-ar zice că dacă mi-am lăsat grijile față de propria persoană în mâna lui Hristos e cazul să-mi pese de grijile statului. 




Tabloul acesta, de Robert Papp, exprimă exact ce am simțit când am urmat tratamentul pentru cancer, și anume că Mântuitorul îmi spune ”De ce-ți faci griji? Ești în mâinile mele”

Niciun comentariu: