Budinca Dietetica /pentru diabetici) de brânză de vaci
Ingrediente
Branză de vaci cam 750 g
Doua oua mari,
Cam doua linguri xilitol,sau alt
îndulcitor...eu m-am păcălit...vânzătoarea de la Plafar mi-a spus ca e
normal sa fie atât de ingrozitor de
scump, 60 de lei kg pentru ca e de 300 de ori mai dulce decat
zahărul...netul o contrazice...e exact la fel de dulce ca si zahărul...
Mai bine rămâneam fidelă indulcitorului praf Diamant...
Cam 100g seminţe crude de floarea soarelui
O mana de cranberry uscate (se vinde cu numele de merişor, dar se mai
cheamă şi rachiţele) Atenţie, pentru a diminua gustul foarte acru se
adaugă zahăr in timpul uscarii, nu puneţi foarte multe!
O mana de goji uscate
Arome: esenţă de vanilie, esenţă de rom, coajă de lamaie
Un pic de unt pentru a unge hârtia de copt cu care se tapetează tava
Nuci pentru ornat.
Se pun la înmuiat fructele uscate, după ce s-au înmuiat se amestecă
brânza de vaci (eu am luat-o de la sibieni) cu restul ingredientelor si
se pun pe tava tapetată cu hârtie de copt. Se coace la foc potrivit cam
20 de minute.
Un comentariu:
Ai alt blog? Esti bine? Imi face placere sa citesc ce scrii, sunt ceva ani da cand te urmaresc si e cam mare perioada de cand nu ai postat...
Cu drag,
un fan de obicei tacut
Trimiteți un comentariu