joi, 24 februarie 2011

Finca Bellavista.

Printre multele newlettere la care sunt abonata se numara si Mondopps. Imi trimite in fiecare zi link la un pps iar mai nou si alte linkuri pe care le gaseste interesante. Azi am primit unul cu multe poze si care, la randul lui ma trimetea la Finca Bellavista. 

Ati visat vreodata sa traiti intr-un copac? Nu precum Tarzan sau rudele noatre, maimutele antropoide, care isi fac culcusul in copaci, ci intr-o casa care cica ar fi cat se poate de ecologica. Minunea se gaseste in Costa Rica, in plina jungla, spun ei, la 1,5 mile de cel mai apropiat oras, adauga ulterior, in apropiere de Golfo Dulce. Numele i-ar veni de la Rio Bellavista. 

Iar daca vreti sa faceti vizite celor care traiesc in aceasta comunitate nu trebuie sa coborati pe pamant din propria casa, exista cai aeriene. Oferta e deosebita de a altor dezvoltatori imobiliari, trebuie sa recunoasteti. Ideea e absurda zice Marco Devilio, administratorul de la Mondo.pps.

Si intr-adevar, desi pozele puse pe site cu peisajele pe care le putem admira fie din copaci, fie de pe sol, sunt cat se poate de atractive ramane sa rezolvam o problema f importanta: din ce traim daca ne mutam acolo si nu facem parte dintr-un trib de vanatori culegatori buni cunoscatori ai naturii?

 Dar mai bine hai sa vedem niste poze:













Rio Bellavista




Daca vreti sa vedeti mai multe imagini va invit sa vizitati ppsul publicat pe Slide Share

Niciun comentariu: