miercuri, 4 martie 2020

Beautiful Life Wonderful Love - Minciuni albe?

Atenție: Spoiler

Mă întreb ce reacție va avea judecătoarea Hong din ”Beautiful Life Wonderful Love” când va realiza că încercarea ei de a-și scuti fiul de rigorile legii după ce acesta a lovit cu mașina și a ucis o bătrână, apoi a fugit de la locul faptei, a distrus patru vieți tinere. Le voi nominaliza în ordinea în care apar în serial. 

În primul rând fiul ei nu a mai putut suporta povara crimei comise și s-a sinucis. Apoi fata care voia să se sinucidă împreună cu el dar a supraviețuit s-a îndrăgostit, fără să știe exact cine este el, de fratele lui, fiul mai mare al judecătoarei.

A fost distrusă și viața fratelui care a știut despre sinucidere dar nu a vrut să îi spună asta mamei lui pentru a-i cruța sentimentele și, de parcă nu era de ajuns, s-a îndrăgostit și el de fata amuzantă, descrisă astfel de sinucigaș, fără să știe la început rolul ei în toată povestea. 

De fapt prima viață distrusă a fost cea a băiatului căruia i s-a înscenat accidentul, acesta ajungând un delicvent respins adesea de societate, în ciuda încercării judecătoarei de a se revanșa prin sponsorizarea lui.

Nu trebuie minimalizat nici rolul mamei fetei care, tot într-o încercare de a-și salva progenitura de rigorile legii care pedepsește asistența la suicid într-o țară în care sinuciderea tinerilor e deja un tragic fenomen, a insistat să convingă fata că e mai bine să mintă despre împrejurările în care și-a pierdut viața fiul mai mic al judecătoarei pentru a-i menaja acesteia sentimentele. 







Niciun comentariu: