miercuri, 19 noiembrie 2025

Wild Salmon cu fasole verde și roșii.

Mie îmi place somonul gătit la aburi, cu garnitură de fasole verde și o salată. Pentru gătit la aburi folosesc un coșuleț special. Acesta este adus de soțul meu din Canada, dar se găsește și la noi.

Am scos somonul din ambalaj și l-am asezonat. Eu folosesc Cajun Mix dar fiecare folosește ce are și ce îi place. Am pus coșulețul în oală și am adăugat fasolea verde congelată (păstăi întregi, pentru că fierbe mai repede) pe care am asezonat-o cu turmeric, piper, sare, oregano și măghiran. Am așezat felii de roșie asezonate și ele și bucățele de usturoi.
Am fiert cam 20 de minute (de când a început să fiarbă apa), cu capacul pus, la foc mic, am pus bucățile de somon și am mai ținut zece minute, să se decongeleze peștele și să se gătească.







Niciun comentariu: