joi, 15 ianuarie 2015

Nouă moduri de a-ți schimba starea negativă de spirit.

Rețeta doctorului Jung (copiată de el de undeva...deși indică o sursă care e clar  americană, nu am găsit-o) pentru a-ți schimba starea negativă de spirit.

1.Dacă esti deprimat, manâncă un pic de ciocolată

2. Dacă ești trist mănâncă o budincă sau o banană.

3. Dacă ți-e frică de ceva consumă peanut butter (unt de alune, se găsește și la noi)

4. Dacă atenția îți e distrasă de o stare emoțională fă un ceai de mentă sau suge o bomboană ”spirtoasă”

5. Dacă ești anxios (neliniștit) mănâncă paste, cartofi copți sau pâine

6. În caz că mă invidiezi bea suc (juice) de ananas sau pere.

7. Dacă te simți singur mănâncă niște cartofi prăjiți în oraș (Bing a tradus ”eat people” = ”mănâncă oameni”, aș zice că taman atunci rămâi singur :D )

8. În caz de obsesie se recomandă o salsa (nu un dans ci un fel de salată de vară, dar cu rosiile, castraveții etc tăiate cubulețe, ca la salata de boeuf) condimentată (cu mult ardei iute, așa o consumă mexicanii)....Bing zice ”and the Lady is good” = ”și e bună o Doamnă”...deh, o femeie e bună oricând la casa omului.

9. Pentru furie se recomandă ceai sau cartofi cu rozmarin (de import...pe vremuri se cultiva și la noi dacă ne amintim cum venea Marin de la câmp cu carul încărcat cu rozmarin, ca în cântecul popular)

În încheiere bunul doctor insistă să nu uităm ciocolata (cred nu pentru calitățile sale afrodisiace)

Doctorul coreean David Woogon Jung este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei de pe face book. Puteți vedea mai jos pozele cu care a ilustrat textul său, din care eu am extras doar ce mi s-a părut esențial



Niciun comentariu: