luni, 23 iulie 2018

La Vita e Bella.

De la o vreme încep să dispară treptat peisajele care mi-au încântat ochii în cartier. Balconul Vecinei nu va mai etala niciodată frumoasele aranjamente florale...Vecinei i-au murit părinții, fratele, i-a rămas fiul în Canada, ea a ieșit la pensie, a vândut apartamentul și cred că deja a părăsit țara. 

Image may contain: plant, flower, outdoor and nature

Grădinița asta minunată și căsuța de vis nu știu dacă mai există, în locul gardului printre ulucile căruia făceam poze (după ce am primit aprobarea stăpânei) e acum o construcție etanșă care nu lasă să se vadă nici musca...

Mi-e din ce în ce mai greu să găsesc imagini care să-mi producă bucuria și dragostea de viață de altă dată. ”Omul sfințește locul”. Ce ne facem când oamenii nu mai sunt sau se schimbă? Scotocim prin amintiri, vărsăm o lacrimă, apoi ridicăm sus capul și ne spunem că viața e totuși frumoasă și dacă ne uităm cu luare aminte mereu găsim lucruri care o fac să fie trăită cu drag.





Ultimele fotografii ale acestui balcon datează din 6 Iunie 2018. După aspectul balconului vecina s-a mutat curând după acea dată.







Sic transit gloria mundi!




Niciun comentariu: